teisipäev, märts 27, 2007







Kuulasime laste kirjutatud luuletusi. Oli hästi palju ilusaid ja säravaid salme. Osa neist paneme kindlasti ka aprillikuu koolistendile üles. Kiitus kõigile!
Arutasime teema üle - kas on parem olla laps või suur. Mis on ühes paremat kui teises. Meie klassi lapsed tahtsid just nüüd olla lapsed ja leidsid selles olemises palju väärtusi. Vaatasime ka maalidelt - missugused on lapsed ajast aega välja näinud ja püüdsime maali järgi ära arvata , missugune elu neil oli. Seejärel lugesime J. Rannapi raamatust Maari suvi katkendit. Peale ühekordset ülelugemist lugesid lõigud meile ette Carolina , Kaisa, Ariett, Aneth ja Keily. Jennifer ja Antti esitasid küsimusi ja küsitlesid klassikaaslasi. Kodus jäi lugu huvitavalt lugeda ja jutustada , lisaks jäi lk. 45 Tv- s mõnel lapsel lõpetada.
Matemaatikas tegime peastarvutamisi. Tahvli juures käisid ülesandeid lahendamas Deivid, Herman, Martin, Karoliina, Carolina, Heven, Birgit. Kõik said hästi hakkama. Seejärel lahendasime Tv - s ülesandeid( 15 - st lahutamine ) ja kes valmis said , lahendasid sudokut.
On rõõmustav , et enamusel lastest on kooli konverentsi uurimustöö hästi põhjalikult ja huvitavalt tehtud. Nii väga tahaks juba nende ettekandeid kuulata. Mõnel üksikul ongi veel töö toomata. Kiitus kõigile !

Kommentaare ei ole: