kolmapäev, aprill 25, 2007

Kuulasime Cd-lt Henno Käo Vanapagana lugusid ja jutustasime seda oma sõnadega ümber. Paljud vastasid kodus õpitut ja tegid seda väga hästi. Marie oli kodus uurinud kõiki meie rahatähti ja tutvustas neid ka teistele.
Lisaks kordasime keeleõpetust.
Eriti tublid olid Kaisa, Laura, Ariett, Keily, Karl – Lembit, Jennifer, Heven, Birgit, Carolina, Marie Kristiin , Liisa, Markus ja Diana. Kiitus!
Matemaatikas õppisime kahe tehtega tekstülesandeid lahendama. Mõnele lapsele oli see väga keeruline. Enamus said aga kenasti hakkama.
Siin tahaks kiita Deividit, Arietti, Kaisat, Karl – Lembitut, Laurat, Mariet, Dianat, Keilyt, Anethi, Markust ja Hevenit. Tublid olid kõik , kes ei jätnud jonni ja edasi pusisid ka siis kui raske oli!
Kehalises kasvatuses tegime soojenduseks ümber Munamäe jooksu ja seejärel said lapsed mängida. Õhtused võitlejad aga harjutasid veel jooksmist.
Inimeseõpetuses arutlesime mida teha keerulises olukorras - kuidas käituda. Võivad ju lapsed tihti sattuda olukorda, kus neil tuleb kellegi ettepanekule ei öelda. Tegime peretööd. Iga pere arutles omavahel kuidas antud olukorras käituda ja kandis selle ka teistele ette. Lisaks püüdis iga pere ka sõnastada EI ütlemise. Näiteks: isa ostis uue arvuti ja palus sul seda mitte kasutada, kui teda kodus ei ole. Sulle tuleb 2 naabrilast külla ja nad tahavad mängida üht arvcutimängu. Kuidas käituda ? Lapsed olid aruteludes tublid. Tahaksin täna kiita Deividit, kes tegi hästi koostööd.
Õhtul on Jüriöö jooks, loodetavasti kohtume seal!

Kommentaare ei ole: