teisipäev, mai 08, 2007

Vaatasime üle klassiaknal kasvavad taimekesed. Nüüd, kus seemnest on sirgunud juba päris pikad võsukesed ,on aeg nad kodus peenrale või potti maha panna. Lapsed on olnud tublid rohenäpud. Kõik on oma taimekeste eest hästi hoolt kandnud. Saime teada, missugused on odra, krüsanteemi, takeedise, redise, kurgi, herne, oa, salati võrsed.On ikka ime, et üks seeme teab mis temast saama peab. Kas inimeselaps ka seda teab ?
Täna andsid meile kellaülesandeid Diana ja Laura. Keily tegi meile ajavöönditest esitluse. Oli huvitav teada saada, et samal ajal kui meil on kell 10 on USA - s kell 2 öösel. Aitäh! Lahendasime ka ülesandeid TV - s lk. 139 - 141. Kodus jäi igaühel oma päevaplaan kellaajaliselt kirja panna.
Kellaaja õppimisel võid abi saada siin. Eesti keeles kuulasime CD- lt laulu emast. Jennifer, Ariett ja Carolina lugesid ette teksti, mille teised hiljem ümber jutustasid. Jutustada tuli aga "Mina "- vormis. Ega see väga lihtne polnudki. Kodus jäi TV - s lk. lõpuni teha ja võõrsõnu harjutada.Laulmistunnis said lapsed kontserdi laule harjutada.

Kommentaare ei ole: